Novice

S.A.R.S. IN SKUPINA FLIRRT | 30. 9. 2023 | CELJE | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 15 sep.

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je zaradi izrednih razmer koncert skupin S.A.R.S. in FLIRRT, načrtovan za 30. 9. 2023 v Celju, odpovedan.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, se vračilo uredi z nakazilom. Na info@eventim.si posredujte vaše podatke, številko naročila in številko TRR računa, da lahko uredimo nakazilo.

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.