Novice

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE | 22. 9. 2023 | ŠMARTNO OB PAKI | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 18 sep.

Spoštovani kupci!

Koncert Hamo & Tribute 2 Love na Pozno poletnem festivalu (Šmartno ob Paki), napovedan za ta petek, 22. septembra ob 21h je zaradi nepredvidenih gradbenih del na vodovodnem omrežju na samem prizorišču (zaradi avgustovskih poplav) žal odpovedan.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, se vračilo uredi z nakazilom. Na info@eventim.si posredujte vaše podatke, številko naročila in številko TRR računa, da lahko uredimo nakazilo.

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.