Novice

CELINE DION | 16. 3. 2024 | ARENA ZAGREB | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 26 maj

Spoštovani kupci!

Celine Dion je danes z velikim obžalovanjem sporočila, da odpoveduje preostanek koncertov v okviru svetovne turneje »Courage«, ki je bila načrtovana za leti 2023 in 2024. Med njimi je tudi koncert 16. marca 2024 v Zagrebu. Svetovno znana in priljubljena pevka je turnejo odpovedala zaradi zdravstvenih težav, ki jo pestijo že nekaj časa.

"Žal mi je, da vas moram ponovno razočarati. Res se trudim, da bi si povrnila moči, vendar so turneje naporne, tudi takrat ko je izvajalec popolnoma zdrav. Ni pošteno do vas nenehno prestavljati koncerte, zato smo se odločili, da jih odpovemo, dokler ne bom popolnoma okrevala in pripravljena stopiti na oder. Srce se mi para. Želim, da veste, da ne bom obupala ... In komaj čakam, da se spet vidimo,« je sporočila Celine.

Kako do povračila kupnine?

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.