Novice

HAPPY OL' MCWEASEL | 25. 3. 2023 | BREŽICE | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 mar.

Spoštovani kupci!

Žal smo zaradi nepredvidljivih okoliščin primorani odpovedati koncert, ki bi se naj zgodil to soboto 25. marca v Mladinskem centru Brežice, za kar se vam iskreno opravičujemo. Alternativnega datuma zaenkrat ni, zagotovo bomo naredili vse, da se vrnemo v Brežice kolikor hitro bo mogoče! Vsem imetnikom vstopnic bo povrnjena kupnina. 

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.