Novice

1. RALLY SHOW VRHNIKA | 25. in 26. 3. 2023 | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 mar.

Spoštovani kupci!

1. RALLY SHOW VRHNIKA, načrtovan za 25. in 26. marec, JE ODPOVEDAN zaradi nepredvidenih zapletov pri pridobivanju dovoljenj.

Žal smo primorani odpovedati prvo izvedbo Rally show Vrhnika, ki je bil zastavljen kot nekaj povsem novega v avto športu na naših tleh, hkrati pa bi nadaljeval dolgoletno tradicijo avtomobilskih dirk v Ljubljanski kotlini. Kljub temu, da smo postopke pridobivanja dovoljenj opravljali v skladu z veljavno zakonodajo, smo v zadnjem trenutku naleteli na ovire, ki jih v času, ki nam je še ostal na voljo, nismo uspeli premostiti in dogodka izpeljali v začrtanem okvirju. Tako ni mogoče izvedba obeh brezplačnih delov dogodka t.j. hitrostna preizkušnja Verd - Pokojišče in Race & Fun park v Športnem parku Vrhnika. Ob tem nas tolaži le dejstvo, da je vremenska napoved za prihajajoči vikend iz ure v uro slabša.

Verjamemo, da tukaj zgodba rally-ja v Ljubljanski kotlini ni končana in se vidimo na enem naših naslednjih dogodkov.

Vstopnice lahko vrnete od ponedeljka, 27. 3. 2023 naprej in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.