Novice

SLOVENIJA - IZRAEL | 27. 2. 2023 | KOPER | POMEMBNE INFORMACIJE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 27 jan.

V prodaji vstopnice za tekmo #mojtim proti Izraelu

Točno mesec dni nas loči do zadnje tekme #mojtim v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo. Slovenci se bodo v koprski Bonifiki v ponedeljek, 27. februarja ob 18. uri pomerili z Izraelci. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima. Cena v predprodaji je 20 €.

S spletnim nakupom vstopnice do predkupne pravice za nakup vstopnic za avgustovsko pripravljalno tekmo med Slovenijo in Grčijo. 


KVALIFIKACIJE ZA SVETOVNO PRVENSTVO 2023

4. kolo drugega dela

Ponedeljek, 27. februar 2023, ob 18. uri

Koper - Arena Bonifika

SLOVENIJA : IZRAEL


Cena posamezne vstopnice za tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Izraelom v predprodaji znaša 20 €, na dan tekme bo cena vstopnice 25 €. Na voljo so tudi vstopnice tik ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Sedežni red ni določen, izbira sedišč je prosta.

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, navijačem pa svetujemo nakup prek spleta. V enem naročilu je možen nakup največ osmih vstopnic.


S spletnim nakupom vstopnice do predkupne pravice za nakup vstopnic med Slovenijo in Grčijo

S spletnim nakupom vstopnice za kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Izraelom v koprski Bonifiki, posameznik prejme predkupno pravico za nakup enakega števila vstopnic za pripravljalno tekmo med Slovenijo in Grčijo, ki bo 2. avgusta v ljubljanskih Stožicah.

Kupci vstopnic kupljenih prek spleta, boste iz sistema Eventim na elektronski naslov, ki ga boste navedli ob nakupu, pred začetkom uradne prodaje vstopnic za tekmo Slovenija : Grčija prejeli povezavo, navodila in unikatno kodo, s katero boste dva dni imeli možnost predčasnega spletnega nakupa enakega števila vstopnic. Da bi omejili črni trg in navijačem omogočili pošten postopek nakupa, bomo za tekmo z Grčijo predvidoma uvedli personalizacijo vstopnic.


#mojtim že uvrščen na svetovno prvenstvo

Slovenski košarkarji so si po novembrskih zmagah nad Izraelom in Nemčijo že zagotovili nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Aziji. Slovenija bo četrtič udeleženka turnirja dvaintridesetih najboljših reprezentanc na svetu, ki bo potekal od 25. avgusta do 10. septembra prihodnje leto na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. Prvič je nastopila 2006 v Saporu in Tokiu, 2010 je igrala v Turčiji, 2014 pa v Španiji. Pred domačo tekmo z Izraelom #mojtim čaka še gostovanje v Talinu. Tekma z Estonijo bo na sporedu v petek, 24. februarja.