Novice

SHAOLING KUNG FU | 12. 3. 2023 | DVORANA TIVOLI, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 11 jan.

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek Shaolin Kung Fu, načrtovan za 12. 3. 2023 (prestavljen iz 22. 3. 2020 na 22. 11. 2020 oz. na 6. 3. 2022), prestavljen na leto 2024. Nov datum bo znan v kratkem. Večkratnemu prestavljanju terminov predstave so botrovale covid razmere na Kitajskem in onemogočeno potovanje izvajalcev, zato so celotno evropsko turnejo prestavili na leto 2024. Za nastale nevšečnosti, na katere žal nimamo vpliva, se vam iskreno opravičujemo.

Vsem imetnikom, ki se boste odločili, da vstopnice obdržite za nov termin v letu 2024, organizator v zahvalo podarja 1 GRATIS VSTOPNICO za odličen koncertni dogodek LOVE & PEACE festival z nastopajočimi: Pero Lovšin, Koala Voice, Adi Smolar, Gušti, … ki bo v soboto, 25. februarja 2023, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Brezplačne vstopnice boste lahko prevzeli uro pred dogodkom na blagajni, na prizorišču. Kot dokazilo, da ste upravičeni do gratis vstopnice, boste morali predložiti svojo vstopnico za dogodek Shaolin Kung Fu.

V kolikor vam nov datum ne ustreza, vam bomo povrnili kupnino in sicer najkasneje do 31. 1. 2023. Po tem datumu vračila ne bodo več mogoča.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.