Novice

JAN PLESTENJAK V OBJEMU K. S. ALP | 30. 7. 2022 | Plaža Krvavec | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 16 jan.

Spoštovani kupci vstopnic!

Koncert Jana Plestenjaka na Krvavcu, ki je bil prvotno napovedan za 30. julij 2022 in je bil zaradi izredno slabih vremenskih razmer prestavljen, bo izpeljan 4. marca 2023 na NOVI LOKACIJI in sicer v Športni dvorani Šenčur. Skupaj z Janom Plestenjakom in njegovim bendom pripravljamo posebno koncertno doživetje ob dnevu žena, saj bo svoje največje hite izvedel skupaj s posebnimi gosti, Kvatropirci.

Vsi imetniki vstopnic s Krvavca imate na voljo tri možnosti:

  • Če vam nov termin dogodka ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice vrnete najkasneje do 31. 1. 2023 in povrnjena vam bo kupnina.
  • Že kupljene vstopnice lahko vrnete in hkrati kupite nove, za sektor sedežev, ki vam najbolj odgovarja.
  • Vstopnice lahko obdržite, z njimi vstopite na koncert 4. marca, razliko v kupnini pa vam bomo povrnili na koncertu na naši INFO točki.

Hvala za razumevanje!

KD Planet dogodkov

VRAČILO KUPNINE EVENTIM

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.