Novice

SEVERINA, ATOMIK HARMONIK IN DJ NEY | 23. 12. 2022 | MEDVODE | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 dec.

Spoštovani kupci!

Zaradi bolezni izvajalke je predbožični koncert IZ 23. 12. 2022 prestavljen na 4. 3. 2023 ob 20.00 uri v Športni dvorani Medvode – VELJAJO ISTE VSTOPNICE!

V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, prosimo, da vstopnice vrnete najkasneje do 28. 12. 2022. Po tem datumu vračilo kupnine ne bo več mogoče.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.