Novice

PRIFARSKI MUZIKANTI | 10. 12. 2022 | KULTURNI DOM BUKOVICA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 dec.

Spoštovani kupci!

Koncert PRIFARSKIH MUZIKANTOV, načrtovan za 10. 12. 2022 ob 19. uri v Kulturnem domu Bukovica je prestavljen na 28. 12. 2022 ob 19uri!

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do najkasneje 15. 12. 2022 in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.