Novice

NIKOLI NI PREPOZNO | 22. 12. 2022 | BRASLOVČE | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 21 dec.

Spoštovani kupci!

Žal vam sporočamo, da moramo monokomedijo Nikoli ni prepozno, načrtovano za 22. 12. 2022 v domu kulture Braslovče, zaradi objektivnih razlogov PRESTAVITI in sicer bomo to predstavo gostili v novem letu, 26. 1. 2023.

Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in vas vljudno prosimo za razumevanje. 

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 10. 1. 2023 in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.