Novice

AURORA CASIOPEA NY 2023 | 31. 12. 2022 | PUBLIKA, LJUBLJANA | SPREMEMBA LOKACIJE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 21 dec.

Spoštovani kupci!

Zaradi tehničnih težav, in last minute novice, da dvorane za novo leto ne bomo imeli na voljo (it sucks, but there’s nothing we can do), smo primorani dogodek, kot je bil mišljen v prvotni obliki, prestaviti v drug prostor – na istem naslovu.

Opcija, za katero smo se kolektivno odločili, ker si tako kolektiv Publike, kot tudi že potrjeni DJi in ožja družba želimo proper začetka novega leta, je da sprovedemo intimen Rave zaprte narave, v zgornjem placu Publike, za najbolj zveste rejverje.

Kdor je že kupil karto, ima zagotovljen vstop, seveda ima pa tudi opcijo, da jo vrne. Lahko pa se prepusti v ekskluzivno negotovost. Up to you 🙂

Od tu naprej, je prodaja kart zaprta. Samo še guesta, vabilo, ali pa sreča na vratih. Skupna kapaciteta 300 ljudi. 

 

No photo policy ostaja.

Dresscode black/gold ostaja.

V ceno se dodaja welcome drink in zanudka.

Plac bo epic spreman.

Sound bo še jači.

Muzka bo elitna.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.