Novice

SLOVENIJA - ČRNA GORA, nogomet | 20. 11. 2022 | STADION STOŽICE, LJUBLJANA

[ EVENT.INFO ]

datum in ura dogodka 16 nov.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji nogometa,

zahvaljujemo se vam za nakup vstopnic za pripravljalno tekmo med Slovenijo in Črno goro. Tekma bo v nedeljo, 20. 11. ob 15.00 uri, vrata ŠRC Stožice pa se odprejo že dve uri pred uvodnim sodnikovim žvižgom. Ker želimo, da bo vaša izkušnja popolna, vas med 12.00 in 14.30 uro vabimo v posebno navijaško cono na ploščadi pred tribuno C, kjer se bo odvijal spremljevalni program. 

Ker se v Stožicah odvijata dva dogodka, poleg nogometne tekme še zaključni dan Evropskega prvenstva v rokometu za ženske, vse obiskovalce naprošamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno (pred vhodom, ki je označen na vstopnici, bodite najkasneje ob 14.00 uri), ob tem pa uporabite eno izmed brezplačnih parkirišč v okolici.

Parkiranje

Parkiranje v garažni hiši ŠRC Stožice bo omejeno, zato predlagamo, da uporabite javna parkirišča Kranjčeva/POP TV ali Žale (1,2,3,4 in 5). Parkiranje na navedenih parkiriščih MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 2 uri po prireditvi brezplačno. V tem času je uporaba javnega prevoza ob predložitvi vstopnice z tekmo tudi brezplačna, vozile bodo dodatne enote javnega prevoza.

Na stadion zaradi varnostnih razlogov, poleg nevarnih predmetov in tekočin, ne smete vnašati tudi:

- nahrbtnikov in večjih torb;

- dežnikov (tudi zložljivih ne);

- vžigalnikov;

- fotoaparatov z izmenljivimi objektivi in naprav za (pol) profesionalno snemanje.

Z zgornjimi navodili predvsem želimo doseči, da bi vaš dan na tekmi med Slovenijo in Črno goro minil v prijetnem in nepozabnem vzdušju, saj bomo le ob upoštevanju zgoraj napisanega lahko brezskrbno skupaj držali pesti za slovensko nogometno reprezentanco.

Navijaška cona

Kot je že v navadi bo tudi tokrat pred tekmo organizirana navijaška cona, ki bo svoja vrata odprla že ob 12. uri. Na ploščadi pred vhodi na tribuno C bodo v sklopu cone organizirane različne zabavne aktivnosti za družine, kot so strel na gol in druge nogometne veščine, poslikava obraza in menjava sličic za prihajajoče svetovno prvenstvo. Vse skupaj bo pospremil še Radio 1, ki se bo v program javljal v živo.