Novice

NAJLEPŠE POP USPEŠNICE VSEH ČASOV | 19. 11. 2022 | ŠENTJERNEJ | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 16 nov.

Spoštovani kupci!

Dogodek Najlepše pop uspešnice vseh časov, načrtovan za 19. 11. 2022 v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju je prestavljen na 12. 2. 2023.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.