Novice

PETAR GRAŠO, JOKER OUT | 22. 10. 2022 | SLOVENJ GRADEC | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 okt.

Spoštovani kupci!

Sporočamo, da je dogodek – Petar Grašo in Joker Out, načrtovan za soboto, 22.10.2022 na parkirišču pred Supernovo Mercator, v Slovenj Gradcu, zaradi višje sile, žal, odpovedan.

Že kupljene vstopnice lahko najkasneje od vključno ponedeljka, 24. 10. 2022 do ponedeljka, 07. 11. 2022. vrnete na prodajno mesto, kjer ste jih kupili in vrnili vam bomo kupnino.

Za nastale nevšečnosti se Vam iskreno opravičujemo!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.