Novice

JOKER OUT & ŽAN SERČIČ | 15. 10. 2022 | KRVAVEC | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 13 okt.

Spoštovani kupci vstopnic!

Dogodek, Joker Out & Žan Serčič, napovedan za soboto, 15. 10. 2022 ob 20.00 uri na spodnji postaji gondole Krvavec, smo primorani zaradi organizacijskih razlogov žal odpovedati. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo.

Že kupljene vstopnice lahko najkasneje do 31. 10. 2022 vrnete na prodajno mesto kjer ste jih kupili in vrnili vam bomo kupnino.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo.

KD Planet dogodkov