Novice

GIBONNI | 25. 9. 2022 | KRIŽANKE, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 sep.

Spoštovani kupci!

Koncert Gibonnija, načrtovan za 25. 9. 2022 v Križankah v Ljubljani je zaradi bolezni prestavljen na 2. 10. 2022 ob 20. uri.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. MENJAVA NI POTREBNA!

V primeru, da vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do vključno 30. 9. 2022 in povrnjena vam bo kupnina.

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic, šele nao bo možno vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.