Novice

DAVE CRANE: POSTANITE POSLOVNA IKONA | 28. 9. 2022 | TEHNOLOŠKI PARK, LJUBLJANA | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 27 sep.

Spoštovani,

žal vam moramo sporočiti, da Dave Crane zaradi birokratskih zapletov pri potovanju iz Dubaja ne bo mogel prispeti v Slovenijo. Dogodka v živo zato ne bo moč izpeljati, kot smo načrtovali. Za nastalo nevšečnost se vam iskreno opravičujemo.

Z Davom Cranom v prihodnje načrtujemo serijo spletnih srečanj, o katerih vas bomo sproti obveščali. Veseli bomo, če se jih boste udeležili.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.