Novice

TABU AKUSTIK | 28. 8. 2022 | MEDVODE | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 26 avg.

Spoštovani kupci!

Zaradi slabe vremenske napovedi je koncert POLETJE MED VODAMI | TABU akustik, predskupina FED HORSES, predviden za to nedeljo, 28.8.2022, na Tržnici Medvode, prestavljen na nov termin: nedelja, 11.9.2022, ob 19.30.

Časovnica 🎶

🕗 19.30 predskupina: Fed Horses

🕗 20.30 Tabu – akustika

INFO O VSTOPNICAH:

Že kupljene vstopnice so veljavne za nadomestni termin. Menjava ni potrebna. V kolikor vam nov termin dogodka ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice do 7.9.2022, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.

VRAČILO KUPNINE:

Tisti, ki ste vstopnice kupili na spletu, na mail info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

Kupci vstopnic na terenu se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol).

Kupci, ki ste vstopnice kupili na Eventimovih prodajnih mestih, med katera sodi tudi TIC Medvode, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Pri obisku prodajnega mesta imejte s seboj vstopnico, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Držimo pesti, da nam bo 11.9. vreme bolj naklonjeno! Hvala za razumevanje.

#poletjemedvodami #obcinamedvode #koncert #festival