Novice

SIDDHARTA akustika & JOKER OUT | 30. 7. 2022 | PTUJ

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 30 jul.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

SIDDHARTA akustika & JOKER OUT | 30. 7. 2022 | PTUJ

Dragi obiskovalci,

žal vam sporočamo, da na današnjem zaključnem koncertu festivala Arsana (30. 7 . 2022) skupina Joker Out zaradi bolezni (COVID-19) ne bo nastopila. KONCERT SIDDHARTE IN NEISHE & ZORANA ČALIĆA BO izveden po predvidenem načrtu. Ves preostali program ostaja enak.

Skupina Joker Out bo nastopila na nadomestnem koncertu v petek, 2. 9. 2022, v Sončnem parku Ptuj. VSE VSTOPNICE, kupljene za koncert 30. 7. 200, VELJAJO TUDI ZA NADOMESTNI KONCERT (en vstop za vsak koncert).

Vračilo vstopnic bo mogoče med torkom, 2. 8. 2022 in 16. 8. 2022 na prodajnem mestu nakupa vstopnic.

Ekipa 14. Festivala Arsana bo poskrbela, da bosta kljub neugodni višji sili oba koncerta vrhunska, zato se vseh obiskovalcev že zelo veselimo!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje!