Novice

JAN PLESTENJAK | Krvavec | PRESTAVLJENO - NOV DATUM: 4. 3. 2023

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 28 jul.

Spoštovani kupci vstopnic!

Koncert Jana Plestenjaka, napovedan za soboto, 30.7.2022 ob 20.00 uri na Plaži Krvavec, je zaradi 𝙨𝙡𝙖𝙗𝙚 𝙫𝙧𝙚𝙢𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙣𝙤𝙯𝙚 (nevihte, močan veter) 𝙋𝙍𝙀𝙎𝙏𝘼𝙑𝙇𝙅𝙀𝙉 na nov termin in sicer na soboto, 4.3.2023. Za vas bomo takrat pripravili vrhunec zimske sezone na Krvavcu!

Vse dodatne informacije v vezi novega termin (točno lokacijo, program dogodka, informacije glede vstopa) bomo objavili v roku naslednjih 14 dni.

Vkolikor vam nov termin dogodka ne bo ustrezal, boste imeli po objavi informacij tudi možnost vračila vstopnic. Kupnina vam bo v tem primeru povrnjena.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje!