Novice

SLOVENIJA : SRBIJA | 12. 6. 2022 | STADION STOŽICE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 10 jun.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji nogometa,

zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ste nam ga izkazali z nakupom vstopnic za nogometno tekmo med Slovenijo in Srbijo. Tekma bo odigrana v nedeljo, 12.06. ob 20.45 uri, vrata stadiona ŠRC Stožice pa se odprejo že dve uri pred uvodnim sodnikovim žvižgom. Ker želimo, da bo vaša izkušnja popolna, vas med 17.00 in 20.00 uro vabimo v posebno navijaško cono na ploščadi pred tribune C, kjer se bo odvijal spremljevalni program.

Vse obiskovalce naprošamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno (pred vhodom, ki je označen na vstopnici, bodite najkasneje ob 19:45 uri).

PARKIRANJE:

Parkiranje v garažni hiši ŠRC Stožice bo omejeno, zato predlagamo, da uporabite naslednja parkiriščav okolici stadiona:

- Kranjčeva

- Pop TV

- Žale

- Nove Žale

- Ekonomska fakulteta

- FDV

- Parkirna hiša WTC

- parkirna hiša Modri kvadrat

Parkiranje na parkiriščih MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.

Na štadion zaradi varnostnih razlogov, poleg nevarnih predmetov in tekočin, ne smete vnašati tudi:

- nahrbtnikov in večjih torb;

- dežnikov (tudi zložljivih ne);

- vžigalnikov;

- fotoaparatov z izmenljivimi objektivi in naprav za (pol) profesionalno snemanje.

Z zgornjimi navodili predvsem želimo doseči, da bi vaš večer na tekmi med Slovenijo in Srbijo minil v prijetnem in nepozabnem vzdušju, saj bomo le ob upoštevanju zgoraj napisanega lahko brezskrbno skupaj držali pesti za slovensko nogometno reprezentanco.

BREZPLAČEN AVTOBUSNI PREVOZ

Vstopnica vam omogoča brezplačen prevoz z mestnim avtobusom LPP 3 ure pred in 1 uro po tekmi, v skladu z veljavnim voznim redom.

DVIG VSTOPNIC NA VEČERNI BLAGAJNI EVENTIM

Blagajna Eventim (pri dvorani Stožice) na stadionu bo odprta od 17.00 ure dalje. Vse kupce vstopnic, ki ste ob nakupu vstopnic označili osebni dvig na večerni blagajni prosimo, da vstopnice prevzamete pravočasno (priporočamo najkasneje uro in pol pred tekmo).

Želimo vam lep nogometni večer.

NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

________________________________________________________

12. juna u 20.45, na stadionu Stožice u Ljubljani biće odigrana utakmica izmedju Slovenije i Srbije. Zahvaljujemo vam se na kupovini karata.

Ulazi na stadion, se otvaraju dva sata pre početka utakmice. Savetujemo vam, da ste ispred ulaza (koji je označen na ulaznici) sat vremena pre početka utakmice. Besplatan parking za vas je rezervišan na dan utakmice na adresi Žale V. Tomačevska cesta 2, 1000 Ljubljana.

Želimo vam ugodno fudbalsko veće.

Nogometna zveza Slovenije