Novice

PASSENGER | 4. 7. 2022 | KINO ŠIŠKA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 27 jun.

Spoštovani kupci!

Zaradi logističnih razlogov je dogodek prestavljen iz 4. 7. na 18. 7. 2022. Vse kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

Za odpovedane dogodke velja čas rok za vračilo kupnine za kupljene vstopnice največ tri mesece od datuma izvedbe dogodka.

Vse že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za prestavljene dogodke, ki že imajo nadomestne datume. Menjava ni potrebna.

Veseli bomo, če boste vstopnico obdržali tudi za nadomestni termin in s tem podprli kulturno dogajanje v Sloveniji. Vsi, ki vam nadomestni termin ne bo ustrezal, oziroma pri vseh dokončno odpovedanih dogodkih ste upravičeni do vračila kupnine vstopnice.

Vračilo kupnine poteka po spodaj opisanem postopku.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.