Novice

NINA PUŠLAR | KAMNIK | PRESTAVLJENO - nov datum: 12.6.2022

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 08 jun.

Spoštovani kupci vstopnic!

Koncert Nine Pušlar napovedan za četrtek, 9.6.2022 ob 20.30 uri, v Kamniku v Samostanu Mekinje, zaradi slabe vremenske prognoze z napovedjo padavin PRESTAVLJAMO na nov termin in sicer na nedeljo, 12.6.2022 ob 20.00 uri.

Vkolikor vam nov termin dogodka ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice, najkasneje do 12.6.2022, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili, kupnino pa vam bomo vrnili.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.

Hvala za razumevanje!