Novice

MB MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE | 27. 5. 2022 | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 10 jun.

Spoštovani kupci!

Maraton pozitivne psihologije, ki je bil prvotno načrtovan že v letu 2020, se tudi tokrat iz 27. 5. 2022 prestavi na nov termin - 1. 10. 2022. Lokacija, Narodni dom Maribor, ostaja nespremenjena.

Vstopnice iz leta 2020 veljajo za nov termin. Če se dogodka ne morete udeležiti, vam vrnemo kupnino po spodaj opisanem postopku.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.