Novice

MASSIMO | 16. 6. 2022 | CELJE | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 14 jun.

Spoštovani kupci!

KONCERT MASSIMA NA STAREM GRADU CELJE JE PRESTAVLJEN NA NEDELJO, 19. JUNIJA.

Prvi veliki poletni koncert hrvaškega zvezdnika Massima Savića v sklopu Poletja v Celju 2022 na Starem gradu Celje je zaradi nestanovitne vremenske napovedi prestavljen na nedeljo, 19. junija 2022. Začel se bo ob 20. uri.

Prvotno bi koncert Massima Savića, ki ga organizira Zavod Celeia Celje, moral biti v četrtek, 16. junija, vendar je zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na 19. junija, ko je vreme ugodnejše.

Nekaj vstopnic za koncert je še na voljo. Kupite jih lahko preko Eventima.

Hrvaški glasbeni zvezdnik Massimo Savić je postal priljubljen v 80-ih letih s svojo takratno skupino Dorian Gray, nato pa je kmalu začel uspešno samostojno kariero, ki traja še danes. Massimo je prejemnik petih najbolj prestižnih hrvaških glasbenih nagrad Porin za najboljši moški vokal. Značilni vokal Massima in edinstven nastop vedno navdušita obiskovalce, zato je upravičeno eden najboljših izvajalcev na prostoru nekdanje Jugoslavije.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.