Novice

STING | ARENA ZAGREB | NOV DATUM

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 maj

Spoštovani kupci!

Znan je nov datum koncerta Stinga v Areni v Zagrebu, ki je bil načrtovan 21. marca 2022. Sting v Zagreb prihaja 31. 10. 2022.

Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. Če vam nov termin ne ustreza, vstopnice lahko vrnete do 9. 6. 2022.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.