Novice

PERPETUUM JAZZILE | 4. 6. 2022 | CELJE | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 25 maj

Spoštovani kupci!

Organizatorji ustvarjamo v negotovih časih in zgodi se, da smo zaradi višje sile primorani prestaviti koncert skupine PERPETUUM JAZZILE v dvorani Golovec, Celje iz prvotnega datuma, 4.6.2022 na nov termin 12.11.2022.

Verjamemo, da bo jesenski termin prinesel dodano vrednost načrtovanemu dogodku in zagotavljamo vam dodatno mero užitka.

Vse že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za NOV DATUM. MENJAVA VSTOPNIC NI POTREBNA. Veseli bomo, če boste vstopnico obdržali tudi za nadomestni termin in s tem podprli izvajalce in organizatorje, ki se dnevno trudimo razveseliti obiskovalce in jim nuditi nepozabna doživetja.

Vsi, ki vam nadomestni termin ne bo ustrezal, ste upravičeni do vračila kupnine vstopnice do 4.6.2022. Vračilo kupnine poteka po spodaj opisanem postopku. VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.