Novice

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA NM | 11. 6. 2022 | NOVO MESTO | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 21 mar.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!


VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA NM | 11. 6. 2022 | NOVO MESTO | PRESTAVLJENO


Obveščamo vas, da je koncert VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA NOVO MESTO, 11. 6. 2022, NOVO MESTO, prvotno načrtovan za 12. 6., 2020, 12. 6. 2021 in 11. 6. 2022 PRESTAVLJEN. Nov termin je 28. 8. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov termin. V kolikor vam nov termin ne odgovarja lahko vstopnice vrnete do 15. 4. 2022 po spodaj zapisanih navodilih.

VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.