Novice

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE | 19. 3. 2022 | KD POSTOJNA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 17 mar.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE | 19. 3. 2022 | KD POSTOJNA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert HAMO & TRIBUTE 2 LOVE, KD POSTOJNA, načrtovana za 19. 3. 2022 PRESTAVLJENA. Nov termin je 25. 3. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum. Vračila so možna do 31. 3. 2022 po spodaj zapisanih navodilih.

Obveščamo vas, da na koncertu Hamo &Tribute 2 Love sedežni red ne bo veljal!

S prodajo vstopnic za koncert smo začeli v času, ko je bilo potrebno, zaradi epidemioloških razmer, zmanjšati zmogljivosti dvoran in je moral vsak drugi sedež ostati prost. Zaradi sprostitve ukrepov to sedaj ni več potrebno, zato bo sedežni red na tem dogodku prost. Lahko se usedete kamor se želite, prosimo pa vas, da med sedeži ne puščate praznih mest. Sedežni red na prireditvi torej ne velja, velja pa posedanje v del dvorane (parter, balkon), ki je naveden na vstopnici.

Mest je za vse imetnike vstopnic dovolj. Za pomoč pri posedanju bo obiskovalcem na voljo hostesna služba.

Hvala za razumevanje in obilo užitkov na koncertu vam želimo!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.