Novice

DRAŽEN ZEČIĆ & MARKO ŠKUGOR | 21. 4. 2022 | LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 17 mar.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

DRAŽEN ZEČIĆ & MARKO ŠKUGOR | 21. 4. 2022 | LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

OPOZORILO: DOGODEK, KI JE BIL PRVOTNO NAČRTOVAN 21. 4. 2022 JE ZARADI TEHNIČNIH ZAPLETOV PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN. STARE VSTOPNICE NE VELJAJO IN JIH JE POTREBNO ZAMENJATI Z NOVIMI. NAVODILA ZA UREDITEV POVRAČILA NAJDETE V NADALJEVANJU.

NOVI DATUM -> Petek, 30. september 2022, ob 20.00 uri, Hala Tivoli Ljubljana.

VRAČILO KUPNINE / MENJAVA VSTOPNIC

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). Po povračilu si morate sami urediti nov nakup vstopnic.

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.