Novice

HANS ZIMMER | ARENA STOŽICE, LJUBLJANA | ZNAN NOV TERMIN

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 17 feb.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

HANS ZIMMER | ARENA STOŽICE, LJUBLJANA | ZNAN NOV TERMIN

Obveščamo vas, da je koncert Hans Zimmer iz 26. februarja 2022 prestavljen na 10. april 2022. Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo koncerta.

Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice od 17. 02. 2022 do 01. 03. 2022 vrnete po spodaj zapisanih navodilih.

Pozivamo vse kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega dogajanja v Sloveniji!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.