Novice

SEVERINA, MODRIJANI | 29. 1. 2022 | NOVO MESTO | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 21 jan.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

SEVERINA, MODRIJANI | 29. 1. 2022 | NOVO MESTO | PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je koncert SEVERINE in MODRIJANOV, načrtovan za 13. 11. 2021 oziroma 29. 1. 2022 v ŠD Marof, Novo mesto prestavljena na kasnejši termin. Nov datum koncerta je 16. 4. 2022. Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin, menjava ni potrebna. V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete od vključno 15. 2. 2022 do vključno 28. 2. 2022.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.