Novice

TERMINAL FEST | 18. 12. 2021 | MARIBOR | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 02 dec.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
TERMINAL FEST | 18. 12. 2021 | MARIBOR | PRESTAVLJENO
Sporočamo vam, da je TERMINAL FEST, načrtovan za 18. 12. 2021, UŠČ Leona Štuklja, Maribor prestavljen. Nov termin dogodka je 15. 4. 2022. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete od 6. 12. do 14. 12. 2021. Za vsa vprašanja je organizator dosegljiv od ponedeljka 6.12.2021 na email naslovu info@terminal-fest.si ali na naši spletni strani www.terminal-fest.si!
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.