Novice

RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE | DVORANA GOLOVEC, CELJE | ZNAN NOV DATUM

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 13 dec.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE | DVORANA GOLOVEC, CELJE | ZNAN NOV DATUM

Obveščamo vas o novem datumu koncerta in podaljšanem roku za vračila vstopnic RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE, Dvorana Golovec, Celje, napovedanega za 3. 4. in 2. 10. 2020. Nov datum koncerta je nedelja, 24. 04. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum in jih ni potrebno menjati.

Kupci, ki jim nov datum dogodka ne ustreza lahko vstopnice vrnejo do 31. 12. 2021 in dobijo vračilo za kupnino vstopnice na mestu nakupa.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.