Novice

AKTUALOV DAN ŽENA 2022 | OBJAVLJEN NOV TERMIN | PONOVNO OBVEŠČAMO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 02 dec.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Radio Aktual vsako leto pripravi posebno, spektakularno slavje, v čast naših najdražjih dam – mam, prijateljic, žena, babic, sodelavk in sester. Vsako leto znova se zberemo in jim namenimo dan, ki je ustvarjen samo zanje. In končno je prišel čas, ko lahko napovemo nov datum za naš že tako dolgo pričakovan dogodek.

V največjo dvorano v Sloveniji prihaja AKTUALOV DAN ŽENA 2022 – najbolj romantičen glasbeno-scenski spektakel prihodnje pomladi. 4. MAREC 2022 ob 20.00, DVORANA STOŽICE!

Z nami bodo dan žena slavili Luka Basi , GRUPA VIGOR, Tomislav Bralić & Klapa Intrade, MALIGANI , Manca Špik & Isaac Palma , Zdravko Škender in gostje presenečenja.! Izpred Stožic bo od 17.00 ure potekala Aktualova galama v živo. Dobra zabava je tako zagotovljena!

POZOR! ŠTEVILO VSTOPNIC JE MOČNO OMEJENO, zaradi že do sedaj prodanih vstopnic za Aktualov dan žena 2020 jih je na voljo samo še slabih 2500, zato si svojo zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol, še preden poidejo!

PARTER - 23 EUR

VIP PARTER - 39 EUR

ZELENI RING - 23 EUR

RDEČI RING - 22 EUR

VIP LOŽA - 49 EUR

ŽE KUPLJENE VSTOPNICE ZA AKTUALOV DAN ŽENA 2020 VELJAJO ZA AKTUALOV DAN ŽENA 2022. V kolikor se novega termina ne boste mogli udeležiti lahko zahtevek za vračilo pošljete na info@eventim.si. Zahtevke bo organizator obravnaval od 1.12.2021 do vključno 31.12.2021. V primeru da ste vstopnice kupili na Aktualovem 12. rojstnem dnevu nam za vračilo kupnine pišite na info@event24.si.

Vsekakor upamo, da se na koncertu vidimo v največjem možnem številu in skupaj znova ustvarimo čudovite spomine.