Novice

POMEMBNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULA

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 nov.

POMEMBNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULA

Pričetek prodaje, jutri, sreda, 24. novembra 2021. ob 10.00 uri

Vstopnice je mogoče kupiti izključno prek spleta na www.eventim.si in na spletnih straneh partnerjev (www.eventim.hr, www.eventim.hu, www.eventim.ro, www.oeticket.com). Vstopnice ne bodo na voljo na fizičnih prodajnih mestih Eventima.

OPOMBA: Eventim je edini pooblaščeni distributer vstopnic za koncert Arctic Monkeys v Puli. Prosimo, da vstopnice kupite izključno pri pooblaščenih distributerjih vstopnic.

Priporočamo, da najprej preverite, ali ste na uradni spletni strani pooblaščenega prodajalca v našem primeru na www.eventim.si.

Nakup bo omejen na največ 4 vstopnice.

Vstopnice bodo personalizirane!

V postopku nakupa bo potrebno vnesti podatke o imetniku/obiskovalcu za vsako posamezno vstopnico.

Vstop bo možen le imetnikom vstopnic ob predložitvi osebnega dokumenta. Pri nakupu natančno in pravilno vnesite podatke.

Cene vstopnic:

Loža/Loggia - oštevilčeni sedeži – 82,48€

Parter/Floor - stojišča – 68,97€

Tribuna/Tribunes - sedišča – 66,26€

Travnik/Lawn - stojišča – 41,94€

Vstopnica za osebe na invalidskih vozičkih – 35,18€

Eventim za obdelavo naročila zaračuna provizijo v višini 1,50€, ne glede na število vstopnic.

Otroci do 6. leta starosti imajo brezplačen vstop, če sedijo v naročju staršev ali skrbnikov.

Otroci mlajši od 16 let, morajo imeti spremstvo odrasle/polnoletne osebe.

Za nemoteno prodajo vstopnic bo v primeru večjega števila obiskovalcev na spletni strani odprta čakalnica „waiting room“, ki vas bo postavila v čakalno vrsto za vstop na spletno mesto in nakup vstopnic. Sistem vas bo samodejno preusmeril v postopek nakupa takoj, ko bodo strežniki sproščeni.

Organizator dogodka ima pravico, da v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja udeležbo, od obiskovalcev koncerta zahteva upoštevanje zdravstvenih in varnostnih protokolov, ne glede na to ali jih določi organizator prireditve, izvajalec ali upravljalec prizorišča prireditve. Priporočila in usmeritve, ki jih priporoča NIJZ, veljavni zakoni in vladni odloki, ki veljajo v času prireditve, so objavljeni na spletni strani organizatorja in kraja prireditve. Prosimo, da pridete na dogodek seznanjeni z trenutnimi priporočili!

Upoštevajte, da je poznavanje pravil in omejitev, ki veljajo za udeležbo na dogodku vedno odgovornost udeležencev, medtem ko je za njihovo izvajanje odgovoren organizator prireditve.

Za neupoštevanje in kršenje zakonsko predpisanih pravil za vstop na dogodek, vam bodo na vhodu vstop preprečili. Ob tem boste ostali brez možnosti povračila kupnine za vstopnico in ostalih pristojbin.