Novice

TEREZA KESOVIJA | 24. 10. 2021 | LJUBLJANA - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 16 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
TEREZA KESOVIJA | 24. 10. 2021 | LJUBLJANA - PRESTAVLJENO
Obveščamo vas, da je koncert Tereze Kesovije, napovedan za nedeljo, 24. oktobra 2021 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma PRESTAVLJEN.

Nov datum koncerta je sobota, 23. aprila 2022.

Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum in jih ni potrebno menjati.
Kupci, ki jim nov datum prireditve ne ustreza, dobijo vračilo za kupnino vstopnice na mestu nakupa. Kupci se za vračilo lahko odločijo v obdobju do vključno 30 dni od najave novega datuma.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.