Novice

Siddharta: akustični koncert | 18. 9. 2021 | Grad Podčetrtek – PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
Siddharta: akustični koncert | 18. 9. 2021 | Grad Podčetrtek – PRESTAVLJENO!
Spoštovana Rock N’ Roll Familija! Zaradi zdravstvenih razlogov smo žal primorani prestaviti prihajajoča dva koncerta v Dekanih in Podčetrtku. Za novi termin koncert v Podčetrtku vas obvestimo takoj, ko se uskladimo z organizatorjem. Vsem se opravičujemo za nastale nevščenosti, vendar moramo zdravje in odgovornost do okolice postaviti na prvo mesto. Hvala vsem za razumevanje! Siddharta
Novi datum koncerta bo znan naknadno. Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin, menjava ni potrebna.
V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.