Novice

MIGIMIGI DAN 2021 – PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 13 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

MIGIMIGI DAN 2021 – PRESTAVLJENO!
Do zadnjega smo čakali na boljšo vremensko napoved za prihajajoči vikend in morali danes žal sprejeti odločitev, da je Migimigi dan 2021 PRESTAVLJEN na 25.09.2021. S strani uradnih meteorologov je napovedano deževje že od četrtka, kar nam ne omogoča (nujne) suhe postavitve prizorišča. Celotna zadeva se prestavi za en teden. Dnevna časovnica in tedenska časovnica priprave prizorišča se ne spreminjata. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.