Novice

KVATROPIRCI | PREVALJE & VIPAVA – PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 15 sep.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

KVATROPIRCI | PREVALJE & VIPAVA – PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da sta koncerta skupine KVATROPIRCI v Prevaljah (načrtovan za 12. 9. 2021 ) in v Vipavi (načrtovan za 16. 9. 2021) PRESTAVLJENA. Nova termina dogodka sta: Prevalje - 2. 6. 2022 in Vipava – 16. 6. 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili do 31. 12. 2021 in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.