Novice

BORIS BREJCHA @ KURZSCHLUSS PRESTAVLJEN// 2022 Gospodarsko razstavišče

[OBVESTILO ORGANIZATORJA]

datum in ura dogodka 30 sep.

Zaradi pandemije novega koronavirusa smo primorani, da plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za letos, prestavimo na prihodnje leto in sicer 25. novembra 2022.

Ker bodo vse dosedaj prodane vstopnice veljavne tudi v nadomestnem terminu, organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da vstopnice obdržijo in s tem podprejo priljubljeni klub Kurzschluss. Kralj high- tech minimala Boris Brejcha je predlani v dvorani Kocka v evforično vzdušje popeljal več kot tri tisoč ljubiteljev elektronskih ritmov. Povratek nemškega zvezdnika je težko pričakovan, saj so lani early bird vstopnice pošle v rekordnem času. V kolikor se dogodka v prihodnjem letu ne boste mogli udeležiti, ste upravičeni do vračila kupnine, tako da pošljete zahtevek za vračilo na elektronski naslov info@eventim.si ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico. Vračila bodo mogoča do najkasneje 29. oktobra 2021.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje!

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Več o Borisu Brejchi: