Novice

BIG FOOT MAMA / SIDDHARTA | 11. 9. 2021 | DEKANI – ODPOVEDANO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
BIG FOOT MAMA / SIDDHARTA | 11. 9. 2021 | DEKANI – ODPOVEDANO!
Obveščamo vas, da skupina Siddharta zaradi okužbe nekaterih članov z Covid-19 žal ne bo mogla nastopiti na koncertu v Dekanih, 11. 9. 2021. Koncert je bil zasnovan kot celota in ga posledično ne moremo izvesti v drugačni obliki. Vsem obiskovalcem se za nastale, nepričakovane razmere opravičujemo in prosimo za razumevanje.

VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).
Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.