Novice

OverMind Slovenia presents Claptone - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 18 avg.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani obiskovalci dogodka OverMind Slovenia presents Claptone !
Obveščamo vas, da je OverMind Slovenia presents Claptone, načrtovan za 20. 8. 2021 v Dvorcu Rakičan, prestavljen. Novi, točen datum prireditve, vam bomo sporočili naknadno. Že kupljenih vstopnic ni potrebno zamenjati in bodo veljale za nov termin.
Dogodek je prestavljen zaradi vseh aktualnih ukrepov in dodatnih zaostritev, pod katerimi vam programa in pristne OverMind izkušnje ne bi mogli zagotoviti na nivoju, kot si ga zaslužite.
ZAHVALJUJEMO SE VSEM, KI NAS PODPIRATE IN STE SE ODLOČILI OBDRŽATI SVOJO VSTOPNICO ZA NASLEDNJI DOGODEK. SKUPAJ SMO MOČNEJŠI IN SKUPAJ LAHKO NAREDIMO IZJEMNO ZGODBO. EKIPA OVERMIND SLOVENIA
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.