Novice

Koncert Marka Škugorja na Vurberku - PRESTAVLJEN!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 avg.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

OBVESTILO o PRESTAVITVI koncerta Marka Škugor /Vurberk
Kot veste je včeraj koncert Marka Škugorja na Vurberku prekinil nenapovedan dež. Koncert se ponovi na gradu Vurberk v nedeljo, 19.9.2021 ob 19 uri. Za koncert veljajo iste vstopnice od včerajšnjega koncerta. V primeru dežja se bo koncert izvedel v športni dvorani Sp.Duplek v Občini Duplek.

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 5. 9. 2021 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Za tiste, ki ste klicali za dodatne vstopnice sporočamo, da jih bo nekaj na razpolago še za nakup.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.