Novice

Janez Bončina Benč - ODPOVEDANO/SPREMEMBA PROGRAMA!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 jul.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

Zaradi bolezni moramo žal odpovedati koncert JANEZ BONČINA BENČ / Glasbeni večeri pod grajsko lipo . Janezu želimo čimprejšnje okrevanje in upamo da se kmalu vidimo na odrih. Ljubitelji glasbe ne boste ostalih praznih rok, nastopila bosta Uroš Perič in Primož Grašič. Vstopnice lahko obdržite za nov koncert ali pa v roku 7 dni, do vključno 26.7.2021 vstopnice lahko vrnete na prodajno mesto nakupa.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.