Novice

DJV BACK IN TIME, Maribor - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 19 jul.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je bil DJV BACK IN TIME, načrtovan za 17. 7. 2021 prestavljen na kasnejši termin zaradi slabega vremena. Nov termin bo znan naknadno. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu kjer ste jih kupili od 19. 7. 2021 do 2. 8. 2021 in povrnjena vam bo kupnina.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.