Novice

BUTIK FESTIVAL - NOV TERMIN!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 04 jun.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

Druga edicija Butik Festivala je zaradi koronavirusa prestavljena.
Nov datum festivala je 20. do 22. avgust 2021, na plaži pa se bomo ogrevali že v četrtek. Festival ostaja butičen, z več manjšimi prizorišči, sproščenim vzdušjem in kvalitetno elektronsko glasbo. Če to združimo s čudovito naravo tolminskega Sotočja se nam ponovno obeta nepozabna izkušnja.

Line-up:
Gerd Janson, Sonja Moonear, Etapp Kyle, Terence Fixmer, Andrey Pushkarev, Cinthie, S.A.M., Arapu, Sweely (live), SPFDJ, Jensen Interceptor, Youandewan, Michelle (live), Nite Fleit
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

V primeru, da vam nadomestni termin ne ustreza vstopnice vrnete na prodajnem mestu do konca junija, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.