Novice

1 NA 1: GUŠTI & TOMI MEGLIČ, Nova Gorica - NOV TERMIN IN LOKACIJA!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 03 jun.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
Obveščamo vas o novem terminu in lokaciji koncerta 1 NA 1: GUŠTI & TOMI MEGLIČ  (načrtovan za 26. 3. 2020, Kulturni dom Nova Gorica).  Nov termin in lokacija koncerta je 23. 6. 2021, Bar čolnarna Solkan. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

V primeru, da vam nadomestni termin ne ustreza vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.
 
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.