Novice

Zucchero, Dvorana Stožice - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 18 maj
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
Organizator obvešča, da je koncert Zucchero iz 31. maja 2021 prestavljen na 15. junij 2022.
Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo koncerta. Novi datum je 15.06.2022.
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 19.05. do 19.06. 2021 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.
Pozivamo vse kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega dogajanja v Sloveniji!
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.